Det här med jobb.

16 Nov

Det blir inte som jag hade hoppats, att det skulle finnas en tjänst på mitt förra jobb efter jul. Så nu är jag alltså arbetslös på riktigt, för första gången i mitt liv. Jag vet liksom inte hur man gör. Men jag antar att man borde prata med arbetsförmedlingen. Eller räcker det med att man söker på egen hand efter deras annonser? Fan. Jobbigt. Nåväl. Tänker utgå från att jag får ett jobb, känner mig tillräckligt stressad ändå över situationen.

Steg ett: skriv ett CV i helgen.

Annonser

4 svar to “Det här med jobb.”

 1. Lisa november 16, 2011 den 21:04 #

  Men åh vad drygt! Du får tänka att du har iaf lite tid på din sida då du fortfarande kan vara föräldraledig.
  Lycka till med arbetssökandet!

  • Muerta november 16, 2011 den 21:13 #

   Jo, i värsta fall får jag ju fortsätta med det. Problemet är ju att de flesta lärarjobb börjar enligt terminer och under sommaren finns inga jobb, så om jag inte får en anställning i början på nästa termin så kör det ju ihop sig en hel del eftersom det förmodligen innebär att jag inte får något jobb förrän i augusti…

   Tack!

 2. Jos november 16, 2011 den 21:10 #

  Men vad tråkigt! Nu blev jag dessutom lite plötsligt påmind om att jag också är arbetslös för tillfället, nu ska ju jag läsa en termin, men ändå. Det är skitläskigt och enormt stressande att inte veta att det faktiskt löser sig. Nu tror jag såklart att du får jobb, lycka till med CV-skrivandet! (men ska du verkligen göra det under helgen, det är ju så trist att skriva Cv? 😉 )

  • Muerta november 16, 2011 den 21:17 #

   Ja, känner mig faktiskt rätt stressad över det. Och typiskt nog annonseras jobben ut rätt sent, normalt sett. Har ingen lust att inte veta innan jul. Och så hänger ju en del på att M måste veta lite i förväg hur det blir också, eftersom han planerat för att gå på föräldraledighet efter jul och fixat med ersättare och så.

   Nä jag vet, skittrist. Men det måste göras och borde gå rätt snabbt – har ju egentligen bara min utbildning och ett års erfarenhet som är relevant 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: